Thursday, October 9, 2008

Surat Seorang Ibu..

Salam...

Ni ada suatu permintaan daripada housemate aku..dia mintak upload video ni dalam blog ni..actually video ni adalah video raya..tp tah knape tah tak kluar kat tv pun..tak taulah kalo aku termissing..

Video ni cerita betapa rindunya seorang ibu kepada anak2nya..mengharap kepulangan anaknya..tetapi perangai anak yg mementingkan kerja lebih daripada kewajipannye terhadap ibunya..sedey gaklah..sometimes kita ade buat tapi kita tak sedar..

Video ni sangat sesuai kepada sesiapa yang ade perasaan tak puas hati kepada parents dia..buat2lah bertaubat..dan sempena bulan baik ni..bermaafan sesama kita..kalo takde diorang takdelah kita kat bumi ni..and kepada sesiapa yang tak suka balik kampung tu..sesungguhnya ketahuilah bahawa ibu bapa kita sangat mengharap kepulangan anak mereka..hargailah mereka selagi mereka masih ada..jangan bile mereka dah tak ada baru tersedar nak hargai jasa mereka (macam iklan TM pulak)..same2lah kita hayati..



kalo tak dapat bukak..tekan kat link ni...~N~

2 comments:

hamba allah said...

hazwan...tq sebb uploadkn video tu...hehe...

Al-Ibrah said...

ur welcome...