Wednesday, October 8, 2008

Selamat Hari Raya!!

Salam..


Get Hari Raya Graphics Here



rasenye belum terlambat lagi untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir & Batin..Kullu a'min wa antum bikhair (Moga setiap tahun korang dlm keadaan baik)..taqabbalallahu minna wa minkum (Moga Allah memakbulkan ibadat kitorang n korang)...

Sedih bile ramadhan pergi meninggalkan kita..tah tahun depan jumpa lg ke tak..mudah2an dipanjangkan umur..amiin..tahun ni agaknye tahun terakhir ramadhan bersama kawan2, housemate..sbb thn depan masing2 dah keje n pergi haluan masing2..sedey..

Puasa tahun ni berat badan aku turun byk gak..mayb sebab puasa + stress byk keje..tapi tup2 raye br beberape hari dah terasa berat badan macam kembali kepada normal..(takut nk timbang)..raye 1st dah kene serang diarrhoea rugi satu hari..kejap je dapat raye tahun ni sampai raye ke-5 je..tp Alhamdulillah sebab raye sblm2 ni langsung macam tak raye sebab exam..tp hujung bulan ni pun dah exam gak..mcm tak prepare langsung..thesis kene hantar lg 2 minggu..tu..pun br taip sikit je..

Kepada rakan2 jangan lupa puasa 6 dalam bulan syawal ni..kelebihannye same macam kita puasa 1 tahun..larat ke kalu kita nk puasa 1 thn..kat sini aku ada cilok artikel sempena hari raye dari the-authenthic.blogspot.com kalo tak silap lah..clik kat gambar kalo nak besarkan..




lg satu jangan lupa ziarahlah sebanyak2 rumah yg boleh..dapt eratkan sillaturrahim..tp makan tu kurang2 kanlah..~N~

2 comments:

muzamirmahat said...

selamat hari raya wan! maaf zahir dan batin..


bila la nak jumpa nak wat ketupat!..

konvo aku datang tau!26th Nov

Al-Ibrah said...

Insya Allah..

aku dah tak buat ketupat..buat lemang je..

nnati dah start cuti bgtau..